• DeRom Total

DeRom Total - Antreprenor general

Ca antreprenor general ne asumam fata de beneficiari responsabilitatea realizarii de lucrari complexe la cheie, pe baza unui contract de antrepriza. Lucrarile specializate sunt alocate subcontractorilor cu experienta. Contractam atat lucrari noi, cat si renovari, pe segmentul constructiilor industriale, civile si comerciale.

DeRom Total are rolul organizarii si supervizarii intregului proiect, fiind responsabili pentru metodele si resursele utilizate in executarea constructiei.

Oferim servicii complete, de la proiectare la executie, de la gasirea solutiilor tehnice si proiectare pana la eficientizarea costurilor investitiei.

Vezi certificari si atestate de calitate.

Viziuni, misiune, valori

Abordam fiecare proiect acceasi preocupare maxima, alocand echipele de proiect in functie de specificul acestuia, asigurand colaborarea dintre organizatia permanenta si organizatia proiectului.

Clientii nostri au confirmat ca reprezentam garantia unui management de proiect eficient si a unor proiecte de succes, pe masura exigentelor acestora, respectand in acelasi timp cerintele normelor privind calitatea in constructii si a celor de sanatate si securitate in munca.

Modul de organizare interna a companiei ne permite sa abordam fiecare proiect intr-o maniera specifica, cu personal inalt calificat in aplicarea metodelor de management de proiect si, de asemenea, sa asiguram permanent suportul necesar in cadrul fiecarei etape a unui proiect, de la proiectare, la executie si urmarire in perioada de garantie.

Servicii principale

  • Antrepriza generala in constructii industriale, civile si comerciale
  • Management de proiect
  • Proiectare in constructii
  • Import si distributie materiale de constructii